Fightstudio Malmö

Träningslokal  för PT i Malmö där du kan komma i form på bästa sätt med rolig och stimulerande träning. 
Vi erbjuder både personlig träning och gruppträning som hjälper dig att gå ner i vikt, bygga muskler, komma i form, äta nyttigare och rent allmänt bara förbättra din hälsa.


Personlig träning i Malmö.

Fightstudio är en PT-studio där vi riktar in oss på funktionell träning med mycket inspiration ifrån kampsporten. Jag startade igång konceptet med visionen om att kunna ge folk en mer stimulerande träningsform. 
Träning kan vara betydligt mer än att bara stå inne på ett gym bland en massa maskiner och löpband.


Funktionell träning i grupp eller med PT.

Den funktionella träningen är väldigt effektiv för dig som vill optimera din kropp. Majoriteten av mina klienter kommer till mig av anledningen att de vill komma i form men vi jobbar även mycket med andra atleter vars mål bygger på att förbättra sin prestation inom ett visst område. Träningen specialanpassas efter mina klienters mål och egenskaper för att få bästa möjliga resultat. Tack vare min erfarenhet som PT och elitidrottare kan jag erbjuda dig ett nytt koncept med hög kvalitet som förbättrar din träning och hälsa. Träningen passar alla åldrar och kön, oavsett om du är elitidrottare, motionär eller varit inaktiv sen tidigare. Träningen sker helt individuellt med mig och den aktuella klienten. Med andra ord så blir det inget spring runt omkring utan 100% fokus på min klient och dennes träning för bästa möjliga kvalitet.