Varför ska du anlita en PT?

En PT hjälper dig med kostupplägg, träningsupplägg, personlig träning, mental coaching, motivation osv. Att anlita en PT innebär att du har någon vid din sida som hjälper dig att komma i form och uppnå dem resultat du vill ha. Bor du i Malmö kan du alltid kontakta mig för personlig träning. 

Läs mer härFördelarna med att anlita en PT är många och det är alltid bättre att anlita någon professionell inom området. Jag som PT förstår verkligen vikten av mitt arbete när jag dagligen ser resultaten mina klienter får. När din PT hjälper dig med helheten gällande både din kost, träning och mentala hälsa så blir det lättare att uppnå önskat resultat. Likväl som du har en mäklare vid köp av hus så har du en PT vid önskad förändring av din livsstil. En annan viktig fördel med en PT är att du har någon som kontrollerar dig. Du har bokningar som får dig att dyka upp. Hade bokningen inte varit där så hade du kanske stannat hemma och ”gjort det imorgon”. På så vis blir det att träningen blir av. När du hela tiden checkar av med din PT och gör uppföljningar så blir resan mot dina mål mer kontrollerande. Är du omotiverad och inte orkar fortsätta så är din PT där för att få dig på bana igen.Varför ska jag äta nyttigt?

För att uppnå en bra hälsa. Du vill äta nyttig mat för att hålla dig frisk, energirik, stark och glädjefylld. En nyttig kosthållning är så mycket viktigare än vad man tror och det leder till en bättre biokemisk balans. Har du inte koll på läget kan du alltid anlita en PT och köpa ett kostupplägg därigenom. Ett kostschema kan vara det som krävs för att få den livsstilsförändringen du söker.

Mår din kropp bra så mår du bra. Allting hänger ihop och en nyttig kost är viktigare än vad du tror för din långsiktiga hälsa. Din biokemiska balans är avgörande för alla processer din kropp. Har du för hög inflammationsnivå i kroppen, för mycket stresshormoner, blodsocker & insulin ur balans så påverkar det din hälsa och välmående direkt. Att ta hjälp av en PT med ett kostschema och hålla sig till en nyttig kosthållning är en avgörande faktor för en bättre hälsa och en friskare vardag.